La Kanal D, Alexandra Stan își dezvăluie secretele după succesul “Mr. Saxobeat”

tn
tn

Kanal D invită telespectatorii pentru duminică, 15 ianuarie, de la ora 19.45, la o nouă ediție D Paparazzi, unde Adelina Pestrițu dezvăluie secretele unui star internațional. Alexandra Stan mărturisește modest despre succesul piesei “Mr. Saxobeat”: “Nu mai merg cu troleul, nu mai am rate, dar nu sunt bogată!”, potrivit unui comunicat al postului TV.

Cântăreața care a isterizat o lume întreagă cu hit-ul “Mr. Saxobeat” a acordat un interviu în exclusivitate echipei D Paparazzi. Alexandra Stan a recunoscut că deși viața ei s-a schimbat radical după succesul internațional de care se bucură, ea a rămas o tânără modestă care apreciază din plin ceea ce are. “Da, conturile au crescut, e logic, dar nu m-am îmbogățit. Nu mai merg cu troleul, nu mai am rate la bancă, dar nu sunt bogată!“, ne-a spus aceasta. Pentru a ne convinge de lucrul acesta ne-a mărturisit că în afară de câteva perechi de pantofi mai scumpe pe care și le-a achiziționat pentru a le purta la diverse ocazii speciale, garderoba ei nu valorează o avere. “Mă îmbrac la fel de ieftin ca înainte. Mi-am cumpărat unele piese vestimentare pe care le port doar în clipuri, doar pe covorul roșu sau la emisiuni importante. Nu sunt genul care să sufere de chestia asta”, ne-a declarat Alexandra Stan. Detalii despre viața ei amoroasă, dar și despre bărbatul care stă în spatele succesului ei, veți afla duminică, 15 ianuarie, începând cu ora 19.45, la D Paparazzi, show-ul monden prezentat de Adelina Pestrițu la Kanal D, informează comunicatul.

Prezentatoare show-ului, Adelina Pestrițu, și întreaga echipă D Paparazzi a pregătit și alte subiecte incendiare, pe care telespectatorii le pot urmări la Kanal D, în fiecare duminică, începând cu ora 19,45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel