EXCLUSIV  La mulți ani, Astrosens! Daniela Simulescu: Au trecut doi ani, nu-mi vine să cred. Parcă ieri aveam discuțiile cu colegii mei despre cum să arate proiectul

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pe 15 august 2021, Daniela Simulescu, astrolog DC News, lansa Astrosens.ro.

„15 august sună a zi importantă pentru români, a sărbătoare religioasă. Dar să nu credeți că acesta este motivul. Astrosens se adresează oricui, indiferent de religie, orientare, minoritate. Am vrut să alegem o zi între Luna Nouă de pe 8 august și Luna Plină de pe 22 august. Și cum duminică difuzăm horoscopul săptămânal, am zis să ne folosim de emisiunea din 15 august.

Mulțumesc echipei DC Media Group pentru încredere, susținere, respect și libertatea pe care mi le-au acordat în dezvoltarea acestui proiect”, spunea Daniela Simulescu atunci când a lansat site-ul „zânelor care știu totul despre astrologie”.

„Bineînțeles că am făcut astrograma proiectului! Două lucruri vreau să le menționez cititorilor. Luna se află pe 15 august în semnul Scorpionului, aspect nemaipomenit pentru astrologie, psihologie și arte divinatorii. Știți cine mai are Luna în Scorpion? Astrograma României de la 1 decembrie 1918. Adică acest proiect simte bine ce nu spun românii, dar ce își doresc. Și să nu uităm și de Soarele în casa 10. Astrosens va avea un cuvânt de spus în dezvoltarea astrologiei în România. 

Cu Jupiter, planeta expansiunii, și Saturn, planeta timpului, aflate în semnul Vărsătorului, cel responsabil și de astrologie, cine să lanseze proiecte în 2021, dacă nu astrologii? Cunoscătorii știu ce zic”, mai spunea Daniela Simulescu în 2021.

Miercuri, 15 august, Astrosens.ro a împlinit doi ani de la momentul lansării. Pe această cale, echipa DC News urează un călduros la mulți ani!

Astrosens a împlinit doi ani pe 15 august 2023! Pe 15 august 2021 se lansa acest proiect care își dorea și își dorește în continuare să schimbe percepția despre astrologie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor şef Astrosens, a povestit cum a început totul.

„Au trecut doi ani. Parcă ieri aveam discuțiile cu colegii mei despre cum să arate proiectul”

„Nu-mi vine să cred. Parcă ieri aveam discuțiile cu colegii mei despre cum să arate proiectul, despre cum să-l construim, cum să-l prezentăm, despre partea vizuală, despre categoriile de pe site, despre invitații pe care urma să-i chemăm. Au trecut doi ani.

Eu nu știu ce făceați voi când ați împlinit doi ani. Eu am început să vorbesc pe bune. Până la 2 ani nu prea am vorbit. Așa e când ai un Mercur retrograd în astrogramă. Se mai întâmplă în harta natală să vorbești puțin mai târziu. Recent vorbeam cu părinții. Îmi spuneau că arătam cu degetul, scoteam niște sunete, dar nu vorbeam” a povestit Daniela Simulescu.

„Vreau să le mulțumesc foarte mult celor din conducere pentru că mi-au propus să facem acest proiect”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor şef Astrosens, a ținut să mulțumească echipei din care face parte, dar și conducerii trustului DC Media Group.

„Ei bine, sper că de acum încolo ca proiectul Astrosens să fie construit așa cum am fost eu, să înceapă să vorbească mai mult. Vreau să mulțumesc foarte mult echipei din care fac parte, conducerii trustului DC Media Group. Vreau să le mulțumesc pentru respect, pentru încredere, pentru susținere, pentru că trebuie să recunoaștem că astrologia este căutată, e citită, e dorită.

Vreau să le mulțumesc foarte mult celor din conducere pentru că mi-au propus să facem acest proiect. L-am construit împreună! Vreau să le mulțumesc că m-au ajutat să îmbin utilul cu plăcutul sau mai bine spus m-au ajutat să îmbin jurnalismul cu această meserie de astrolog. Le mulțumesc lor, le mulțumesc colegilor din echipă pentru că noi la DC Media Group suntem multe site-uri și ne ajutăm. M-au ajutat încă de la lansarea proiectului, până în acest moment și ne ajutăm în continuare. Le mulțumesc mult de tot. Le mulțumesc colegelor mele fără de care acest proiect nu ar fi fost cu este astăzi”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor şef Astrosens.

DC News urează un călduros la mulți ani echipei Astrosens.ro!

În încheiere, vă invităm să citiți și un interviu pe care Daniela Simulescu i l-a acordat Rodicăi Mitu, anul trecut: „Cel mai mare mit despre astrologie, distrus de Astrosens. Daniela Simulescu, la un an de la lansare: Care au fost cele mai mari provocări, dar și cele mai importante lecţii de până acum” - https://www.dcnews.ro/cel-mai-mare-mit-despre-astrologie-distrus-de-astrosens-daniela-simulescu-la-un-an-de-la-lansare-care-au-fost-cele-mai-mari-provocari-dar-si-cele-mai-importante-lectii-de-pana-acum_883251.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel