Urmărește emisiunea live


La Roland Garros, Gucci a făcut spectacol

Jannik Sinner și geanta lui / FOTO: https://www.facebook.com/jannik.sinner.585
Jannik Sinner și geanta lui / FOTO: https://www.facebook.com/jannik.sinner.585

Jannik Sinner a impresionat anul acesta la Roland-Garros, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui. Jucătorul italian nu a fost însă singurul care a stârnit interesul publicului. Dar colaborarea sa cu Gucci nu a trecut neobservată. 

La Roland-Garros au fost Nadal, Djokovic, Zverev, Alcaraz și... geanta lui Jannik Sinner. În cele două săptămâni ale turneului, Sinner a făcut furori pe teren. Inclusiv cu o geantă specială de tenis, rezultat al unei colaborări fără precedent între producătorul de echipamente Head și marca de lux Gucci. 

Geanta din piele albă se prezină cu două benzi roșii și verzi iconice ale casei de modă, potrivit descrierii GQ. De altfel, cumodele similare Sinner a mai apărut și luna trecut, în cadrul campaniei „Gucci is a feeling”.

Colaborarea dintre Jannik Sinner și Gucci nu este nouă și nu pare să se estompeze. Astfel, în iulie 2023, la turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost văzut cu o geantă model Gucci. În noiembrie anul trecut, italianul a apărut la Nitto ATP Finals tot cu o geantă Gucci cu o curea de umăr albastră. La începutul acestui an 2024, din nou, la turneul din California. 

Colaborarea dintre brand și tenismenul nu se limitează la teren. Tânărul de 22 de ani a abordat un cardigan Gucci când a sărbătorit primul său titlu de Grand Slam după victoria de la Australian Open 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel