Diana a vorbit ”off the record” despre căsnicia cu Charles. Confesiunea a bubuit în presă a doua zi

captură video The Royal Family
captură video The Royal Family

Prințesa Diana i-a povestit unui jurnalist despre prima ceartă cu Charles.

Se pare că primele probleme conjugale ale Prințesei Diana cu Regele Charles ar fi ajuns la urechile unui gazetar britanic, mai exact de la publicația Mirror, potrivit celor povestite chiar în paginile cotidianului.

Probleme în paradis înainte de nuntă

Națiunea s-a îndrăgostit de povestea de dragoste a prințului Charles și a prințesei Diana cu mult dinainte ca cei doi să se căsătorească în iulie 1981. Însă puțini știu că ceva s-a întâmplat chiar înainte de ziua lor specială, Diana "a scăpat" un secret, și nu la urechea oricui ci... a unui jurnalist care pe atunci a scris la o celebră publicație  - Mirror. Tânăra Diana s-a plâns de Charles, acuzându-l că... s-a simțit prea bine la petrecerea burlacilor.

Lady Diana Spencer, care avea 20 de ani la acea vreme, a cucerit inimile a milioane de britanici încă de când a luat parte la interviurile din timpul logodnei. Cu toate acestea, cu doar câteva zile înainte de nunta cu Prințul Charles (pe atunci), a dat de înțeles că nu e tocmai fericită și că lucrurile scârțâie pe undeva.

Ce i-a spus Prințesa Diana jurnalistului

Se crede că Diana s-a oprit în fața redactorului Daily Mirror, John Edwards, căruia i-a spus din prima că s-a încurcat cu Prințul Charles. Jurnalistul a relatat următoarele despre întâlnirea cu Prințesa Diana: „S-a oprit chiar în fața mea, eram la doar câțiva pași unul de celălalt, și cineva i-a spus „succes dragă”.
„Mulțumesc foarte mult”, a spus ea, apoi și-a pus mâna la gură și a spus „a fost o ceartă teribilă aseară între mine și Charles. A fost petrecerea lui de burlaci”.

John a dezvăluit ce s-a întâmplat în redacție și a doua zi povestea a devenit prima pagină a Mirror. 7 milioane de cititori au accesat atunci Daily Mirror, fiind clar că o astfel de destăinuire nu putea trece neobservată, mai cu seamă că fusese făcută cu puțin timp înaintea nunții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel