Lămâia, mama celui acuzat că a ucis-o pe stomatoloaga din Brăila, recunoaște că cerșesc, fură, dar spune că nu ucid. ”E chelios, mărunțel, nu avea față de doamna doctor”

captură România TV
captură România TV

A fost crimă la comandă? Cine a omorât-o pe dr. Marina Gavril? Anchetatorii încă sunt în căutarea probelor și compară declarațiile apropiaților suspectului Maricel Mihai care acum este în arest preventiv.

Principalul suspect în cazul crimei, pe numele Maricel Mihai - un individ acuzat în Germania și Franța de furturi violente cu uz de armă - susține că e nevinovat, deși ADN-ul lui a fost găsit sub unghiile victimei. Mai mult, procurorii au imagini cu el surprinse de camerele de supraveghere. În cele 33 de secunde cât a durat atacul, se pare că doctorița s-a luptat pentru viața ei și a ripostat. După ce ar fi comis crima, bărbatul și-a schimbat hainele și a mers la o sală de jocuri.

În continuare sunt foarte multe probe care lipsesc: telefonul victimei, cuțitul și carnetul cu programări. Anchetatorii vor să afle dacă bărbatul a fost plătit pentru a acționa sau a fost doar o răzbunare. În fața anchetatorilor, acesta a recunoscut că a fost în cabinetul medicului, dar sub nicio formă nu recunoaște crima. Individul se află în acest moment în arest preventiv și va fi supus unei expertize psihiatrice.

România TV a stat de vorbă cu Lămâia, mama suspectului Maricel Mihai, care susține în continuare că fiul ei este nevinovat.

"Eu am spus la toată presa și o spun încontinuu: nu cred așa ceva, că eu l-am crescut și n-ar putea copilul meu să facă ceva în halul ăsta. Să o omoare în 33 de secunde și să se ducă și la gară, să se dezbrace și apoi să se ducă la jocuri de noroc... e ceva incredibil... să faci asta în douăzeci de minute sau știu eu cât! Dacă e vinovat copilul meu sau pus de cineva sau s-a întâmplat ceva și știe că are șase copii - își merită pedeapsa. Eu îl condamn ca mamă. Că avea șase copii! Și să-mi rămână mie acum, pe capul meu, după atâtea necazuri câte am...

Repet, știu ce am crescut. Eu sunt pocăită. După ce mi-a murit băiatul (n.r. un alt fiu) m-am întors la Domnul și nu vreau să vorbesc prostii. Dar nu cred eu că a făcut el așa ceva. N-avea de ce să comită așa o crimă. N-avea pentru ce! Că are o casă frumoasă și avea ce să mănânce. Acolo... cu copiii lui. Eu nu știu dacă a fost să-și scoată vreo măsea sau avea vreo infecție. Nu știu unde a fost în ziua aia. L-a sunat soțul meu de dimineață... Soțul meu dormea într-o terasă în curte când el a plecat, și nu l-a văzut..."

A fost plătit?

Roxana Ciucă a întrebat-o pe mama lui Maricel dacă a fost plătit să ucidă. Lămâia a răspuns prompt: ”Nu cred! Nu cred eu că a fost plătit. Că el a fost mereu pe afară și, vă spun sincer, noi, rromii, când mergem la cerșit afară furăm, n-am de ce să mă ascund! Furăm și facem șmenu' la bani, asta-i datoria țiganilor! Unii cerșesc, alții sunt pe sociale (n.r. indemnizații sociale), alții muncesc, alții fură... de-acolo trăiește rromu'. Dar treaba asta să facă crimă... nu cred!

Victor Ciutacu a intervenit:

Doamna Lămâia, spuneați ieri că e posibil ca legiștii să fi descoperit pe degetele doamnei doctor urme din saliva fiului dumneavoastră?

Lămâia: Da, am declarat asta. Dacă doamna doctor nu a lucrat cu mânuși și i-a scos măseaua sau infecția de acolo... i-o fi rămas sub unghii, știu eu? Cică el (Maricel Mihai) a declarat că a fost la cabinet să facă o injecție ceva... eu nu știu, tot de la procuror am auzit asta... Presupun doar, nu că știu precis, i-o fi rămas acolo în unghii ceva de când i-a scobit în dinți.

Victor Ciutacu: Am citit în presă și că există suspiciunea că fiul dvs. a avut o relație amoroasă cu doamna doctor...

Lămâia: Doamne ferește! Stați liniștit că are o țigancă foarte frumoasă! Și are fete mari, frumoase! M-ați făcut să râd, cât sunt de necăjită. Nu-i adevărat. Jur pentru asta! La noi așa e... dacă am făcut ceva greșit înaintea soțului meu, soțul meu se desparte de mine, așa-i la noi la pletoși. Să se culce femeia cu altcineva, Doamne iartă-mă... credeți-mă, nu se întâmplă la noi așa ceva. Și n-avea ce să vadă doamna doctor la el! Băiatul meu e copil mărunțel așa, chelios... nu avea el față de doamna doctor! Dacă era amantul ei se auzea, era vreun zvon... Nu, exclus!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel