Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Renunță la langoșii de la patiserie. Îi poți prepara chiar tu, acasă. Iată rețeta tardițională.
Ingrediente
250 g făină
150 ml apă călduță
1/2 bucată cub de drojdie proaspătă
1 praf sare
2 linguri zahăr
2 cani ulei
Pentru umplutură
200 g brânză sărată sau alte umpluturi la alegere
Vezi și: Clătite pariziene. Cum se prepară: Rețeta franțuzească
CARTOFI belgieni cu KAIZER. Cum se prepară: REȚETA
Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Dizolvă într-un castron drojdia şi amestecă cu apă călduţă, sare şi zahăr. Adaugă făina şi frământă bine preparatul. Pune aluatul frământat într-un vas uns cu ulei, acoperă cu un prosop. Lasă la cald, ferit de curent, să crească, pentru aproximativ 30 de minute, potrivit retete.unica.ro.
Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Pune ulei la încins într-o tigaie şi desfă bucăţi din aluat. Se turtesc bucăţile de aluat și, dacă nu le vrei simple, pune umplutura. Lipește marginile, ca într-un plic. şi pune în uleiul încins, la prăjit, circa 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Se scot langoşile pe șervețele de hârtie şi se lasă la scurs. Fiecare bucățică de langoși se pudrează cu zahăr sau scorţişoară, după gust, dacă le preferi simple. Se servesc calde.
Vezi și: Ardei umpluți, rețeta. Cum se prepară
Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News