LANGOȘI, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Renunță la langoșii de la patiserie. Îi poți prepara chiar tu, acasă. Iată rețeta tardițională.

Ingrediente

 250 g făină
 150 ml apă călduță
 1/2 bucată cub de drojdie proaspătă
 1 praf sare
 2 linguri zahăr
 2 cani ulei

Pentru umplutură 

200 g brânză sărată sau alte umpluturi la alegere

Vezi și: Clătite pariziene. Cum se prepară: Rețeta franțuzească

CARTOFI belgieni cu KAIZER. Cum se prepară: REȚETA

Cum se prepară

Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Dizolvă într-un castron drojdia şi amestecă cu apă călduţă, sare şi zahăr.  Adaugă făina şi frământă bine preparatul. Pune aluatul frământat într-un vas uns cu ulei,  acoperă cu un prosop. Lasă la cald, ferit de curent, să crească, pentru aproximativ 30 de minute, potrivit retete.unica.ro.

Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Pune ulei la încins într-o tigaie şi desfă bucăţi din aluat. Se turtesc bucăţile de aluat și, dacă nu le vrei simple, pune umplutura. Lipește marginile, ca într-un plic. şi pune în uleiul încins, la prăjit, circa 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Langoși, rețeta tradițională. Cum se fac: ingrediente, preparare. Se scot langoşile pe șervețele de hârtie şi se lasă la scurs. Fiecare bucățică de langoși se pudrează cu zahăr sau scorţişoară, după gust, dacă le preferi simple. Se servesc calde.

Vezi și: Ardei umpluți, rețeta. Cum se prepară

Pizza rapidă la tigaie. Rețeta ușoară, gata în 15 minute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel