Lara Fabian concertează, în premieră, la Craiova pe 17 noiembrie

Lara Fabian va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Craiova, pe 17 noiembrie, în cadrul spectacolului-eveniment "Pop Opera", informează un comunicat de presă transmis marţi Agerpres.

Evenimentul face parte din ediţia a XVI-a a Festivalului Internaţional "Elena Teodorini" organizat de Opera Română Craiova.

La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală, precizează sursa citată.

Un moment special al spectacolului din Craiova îl reprezintă duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian.

Festivalului Internaţional "Elena Teodorini" este organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local Municipal. Ediţia din acest an, cu spectacole susţinute pe scene din Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Bucureşti, va avea loc în perioada 8 octombrie - 17 noiembrie.

Spectacolul-eveniment susţinut de Lara Fabian pe 17 noiembrie, la Sala Polivalentă, va fi punctul culminant al festivalului conceput ca o punte către lumea muzicală internaţională şi o modalitate de a face cunoscută activitatea lirică din Craiova.

Biletele pentru spectacolul "Pop Opera" vor fi puse în vânzare începând cu 19 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel