Lasconi dă cu piciorul ofertei lui Nicolae Ciucă. Mesaj arogant al șefei USR

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președinta USR, Elena Lasconi, a refuzat categoric propunerea liderului liberal Nicolae Ciucă de a se retrage din cursa prezidențială, exprimându-și îndoiala că o astfel de mișcare ar aduce vreun beneficiu PNL-ului.

Citește și: Retragerea lui Lasconi sau a lui Ciucă din cursa la prezidențiale. Bogdan Chirieac: "E o singură problemă". Situația care îl avantajează pe Ciolacu

Într-o declarație oferită pentru Digi24, Lasconi a subliniat că, potrivit sondajelor recente, Ciucă ar fi crescut cu 11% în doar șase zile, ceea ce, în opinia sa, este o exagerare menită să inducă în eroare opinia publică.

Pe domnul Ciucă nu îl mai ajută nimic acum și nu știu cum l-aș putea ajuta eu, chipurile, dacă m-aș retrage (...)”, a declarat ea pentru sursa citată.

În contextul actual al campaniei electorale, Lasconi a afirmat că se situează pe locul trei în opțiunile electoratului și că își va continua campania până la final, subliniind că politicienii ar trebui să se concentreze pe problemele reale ale cetățenilor, precum sănătatea, educația și inflația.

Astăzi, chiar am făcut o postare și am scris: «Bună ziua, România! Bună ziua, domnule Ciucă! Breaking news: și astăzi candidez». Și mâine voi candida și în fiecare zi, până pe data de 8 decembrie", a mai spus ea.

Deși Lasconi a recunoscut că există liberali care își doresc o coaliție cu USR, ea a criticat conducerea actuală a PNL, care, în opinia sa, acționează sub influența președintelui Klaus Iohannis. Totodată, Lasconi a reiterat propunerea sa pentru Ilie Bolojan ca viitor premier.

Vom guverna împreună cu PNL și cu UDMR, dar nu cu PNL-ul domnului Ciucă. Îl vor zbura afară pe domnul Ciucă după alegeri. (...) În ceea ce privește o guvernare USR-PSD, aceasta este posibilă doar într-un univers paralel, poate pe Marte, dacă PSD și-ar schimba ADN-ul”, a concluzionat Lasconi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel