Laura Codruța Kovesi, prezentă la meciul României, cu gărzile de corp 

Laura Kovesi, șefa Parchetului European, a fost prezentă în zona fanilor, înainte de meciul România - Belgia.

O mulțime de fani și-au făcut poze cu Laura Codruța Kovesi, care și-a făcut apariția printre suporterii români. Aceștia au recunoscut-o imediat și au cerut să facă poze cu ea. Nu este clar dacă fosta șefă DNA a intrat la meci sau doar a fost în tranzit în acea zonă. În toată perioada, Kovesi a fost însoțită. Șefa Parchetului European a fost în permanență flancată de gărzi de corp.

Tudor Păcuraru, colonel de rezervă în cadrul SRI, a analizat imaginile cu fosta șefă DNA, într-o intervenție la Antena3-CNN. Acesta spune că Germania este la un grad de risc foarte ridicat cu ocazia Campionatului European de Fotbal și este normal ca înalții oficiali ai Uniunii Europene să beneficieze de pază armată. 

2. -imagine fara descriere- (kovesi-la-meci_69352600.jpg)

Kovesi a jucat baschet în tinerețe

"După cum se observă în fotografii, sunt trei persoane care poartă niște vestuțe, deși este foarte cald. Vestuțele acestea sunt pentru a masca armele. De asemenea, sunt îmbrăcați în negru, deși este foarte cald. Asta ca în caz de rănire, să se vadă mai puțin. Această procedură este aproape standard după ce s-a întâmplat în Slovacia. După acest incident, de la un anumit nivel în sus, demnitarii europeni sunt păziți de gărzi de corp. 

Doamna Kovesi este fostă sportivă și probabil pasiunile sale sunt în zona evenimentelor sportive. Prezența sa este normală. Problema este că situația este anormală. Există amenințări directe în Germania în ceea ce privește atentatele, iar din această cauză este însoțită de un dispozitiv de gărzi de corp," a declarat Tudor Păcuraru.  

Kovesi a fost fotografiată inclusiv într-unul din tramvaiele din Koln, iar la un moment dat suporterii români i-au scandat numele. 

Aproximativ 25 000 de români au fost prezenți în tribunele stadionului din Koln. 

Laura Kovesi a jucat baschet la Mediaș și a cucerit titlul de vicecampioană europeană la Timișoara, cu echipa de baschet feminin-cadete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel