Laura Cosoi este însărcinată. Fotografia zilei. ”A plecat mami și vine un îngeraș”

Foto: Facebook Laura Cosoi
Foto: Facebook Laura Cosoi

Laura Cosoi a dezvăluit fanilor că-n ea bat două inimi.

Laura Cosoi a publicat, pe Facebook, fotografia prin care-și dezvăluie burtica. Este însărcinată, iar sarcina este avansată, dată fiind burtica vizibilă. Astăzi este ziua ei. Fanii au reacționat imediat:  ”A plecat mami și vine un îngeraș”, ”Waw! Felicitări! Cea mai frumoasă binecuvântare”, ”Ce minune de femeie ești!!! Felicitări și ușurință în creșterea lor! Binecuvântări divine”. 

În dimineața zilei de 1 ianuarie, Laura Cosoi și-a dezvăluit durerea prin care a trecut în ultimii trei ani. Și-a pierdut părinții, mama chiar recent, și se gândea că, pentru prima dată, la 42 de ani, părinții nu o mai sună de ziua ei. 

Spunea că au fost zile în care efectiv simțea că nu poate trage aer în piept. Citește aici mai mult: Laura Cosoi: Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii

Mama Laurei Cosoi a murit în 19 decembrie, în 2023. 

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin, formează o frumoasă familie, fiind părinții a trei fete: Vera, Rita și Lara, ultima fiind născută în 23 iunie 2022. Vorbind despre al patrulea copil, în luna august a anului 2023, Laura Cosoi spunea: ”Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”. Și iată că Dumnezeu a știut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel