Laura Cosoi, REŢETĂ cu ingredientele rămase de la Paşti. ASPECT DE NOTA 10

Laura Cosoi a arătat ce se poate face cu ingredientele şi alimentele rămase după masa de Paşti, pentru a nu fi aruncate. 

"Ceva cartofi încolţiţi, o sfeclă roşie uşor stafidită, mirodenii şi 2-3 linguri ulei de măsline au salvat o masă şi astfel nu am risipit alimente preţioase, mai ales în această perioada. Am dedicat pe blog un articol pe tema asta: ce facem cu mâncarea rămasă, sau cu ingredientele gata să expire?", a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel