EXCLUSIV  Laurențiu Gîdei (deputat PSD), despre asocierea Galați-Brăila: Dorim să avem realizări mărețe în județele noastre

Laurențiu Gîdei în platoul DCNews TV
Laurențiu Gîdei în platoul DCNews TV

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a fost prezent în studioul DCNews TV, unde a dezbătut subiectele la zi din politică și a vorbit despre o asociere între porturile Galați și Brăila.

„Ne unește și podul, cu ghilimelele de rigoare, podul este între cele două orașe și va aduce un surplus economic în zonă. Investitorii când vin se uită și la infrastructură, se uită la proiecte, se uită la viziune, pentru că degeaba avem oameni politici dacă ne lipsește viziunea. Degeaba încercăm și spunem că o să facem. La Galați, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi că o să facem. Nu. La Galați sunt foarte multe lucruri făcute, palpabile, și „o să facem” devine o certitudine că ceea ce noi, clasa politică, ne angajăm să facem, vom face.”, a spus Laurențiu Gîdei. 

Deputatul PSD a ținut să clarifice că nu mai există nicio competiție între cele două porturi, așa cum exista în trecut. 

„Nu mai există competiție între cele două orașe sau între cele două porturi, ci există un scop comun, acela de a dezvolta cât mai puternic zona și de a atrage cât mai mulți investitori și bani europeni.“, a spus acesta.

În ceea ce privește împărțirea sarcinilor între Galați și Brăila, deputatul PSD a precizat că cele două își vor urma parcursul, iar proiectele mari vor fi comune.

„La Galați, de exemplu, fiind mult mai aproape de partea ucraineană în contextul actual, cu siguranță că nu are de-a face și nu influențează în niciun fel portul din Brăila. Adică lucrurile n-au fost gândite că fiecare oraș își împarte bucata de port. Nu. Fiecare își urmează parcursul, dar proiectele mari care conectează zona la arterele principale de circulație și inclusiv portul sunt proiecte comune, astfel încât să avem realizări mărețe în județele noastre.”, a mai spus Laurențiu Gîdei.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel