Lăzăroiu: Boc ar trebui declarat erou. El şi Băsescu au salvat poporul, trăgându-l după ei cu forţa

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, că nu trebuie ca premierul Emil Boc să demisioneze pentru rezultatele activităţii guvernamentale, ci dimpotrivă, ar trebui declarat erou, pentru că, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, au salvat poporul, „trăgându-l după ei cu forţa“.

„(PDL şi Emil Boc - n.r.) au luat România de la un deficit de aproape 10% în ianuarie 2010 şi au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne îndreptăm spre un 4,4. Deci, cine reuşeşte să echilibreze într-o perioadă atât de scurtă bugetul nu cred că ar trebui să-şi dea demisia din partid, ar trebui să fie declarat erou, după părerea mea, pentru că asta s-a întâmplat. Cu sacrificii mari. În special premierul“, a spus  Lăzăroiu pentru Gândul.

În acest context, consilierul prezidenţial a spus că PDL nu a fost tocmai solidar cu Boc, însă acesta a reuşit să scoată poporul din criză şi să salveze România de la dezastru.

„Premierul a tras după el, şi împreună cu preşedintele, au tras tot poporul după ei, cu forţa. Oamenii au fost nemulţumiţi, nu au vrut să înţeleagă. Era şi greu într-o atmosferă creată de trusturile de presă în care peşedintele şi premierul erau împotriva poporului. Deci pe fondul ăsta de zgomot şi minciuni, totuşi România a mers înainte şi a fost salvată de la un dezastru“, a încheiat Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel