Medic celebru, scenă șoc cu Poliția. Ce a urmat după ce le-a spus să POARTE MASCĂ

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Un medic celebru din România a trecut printr-un moment greu de crezut atunci când le-a atras atenția unor polițiști că ar fi bine să poarte masca. 

Un medic celebru din București, vlogger și influencer apreciat de mii de oameni, a trecut printr-o experiență neplăcută cu Poliția.

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, i-a atenționat pe polițiști că nu respectă normele de prevenire împotriva COVID-19, stabilite de Guvernul Orban, iar pentru asta, a fost amendat. Întregul moment a fost filmat și publicat pe vlogul lui, iar motivarea polițiștilor care l-au amendat a fost aceea că și-a permis să le atragă atenția să respecte legea, adică să poarte și ei mască de protecție. 

Incidentul a avut loc în Centrul Vechi din Capitală.

"Mi-am permis să le atrag atenţia. Ce am păţit?"

”Exemplul foarte clar este un grup de poliţişti. Tot respectul pentru ei, o forţă de ordine care uneori își depășește atribuţiile. Eu stau în Centrul Vechi şi mereu văd seara mulţi poliţişti care se relaxează în faţa unui chioșc. Mi-am permis să le atrag atenţia, poate ar fi bine să poarte masca, ce am păţit? Am luat amendă că domnul poliţist a spus că în spațiu deschis nu se poartă mască”, a povestit medicul în videoclipul de pe canalul de YouTube.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel