Le este fraților Tate dor de închisoare? Și-au făcut o celulă în casă! Psihologul Leca spune ce ascunde gestul lor

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Andrew și Tristian Tate și-au expus în social media ”închisoarea de acasă”. Psihologul Radu Leca vede gestul ca pe unul de ”ațâtare”, mai ales că nu pot pleca din țară.

Frații Andrew și Tristian Tate scăpat, la începutul lunii, de arestul la domiciliu, rămânând sub control judiciar, cu interzicerea ieșirii din raza județului Ilfov și a municipiului București, precum și cu a lua legătura cu părțile implicate în dosarul care este deschis pe numele acestora.

Pe rețelele de socializare, cei doi au postat un video în care apare că sunt închiși într-o celulă de închisoare, făcută chiar acasă la ei, potrivit Realitatea Plus.

Psihologul Radu Leca a explicat ce se află de fapt în spatele acestui gest, pe care îl cataloghează drept un mod de capta, în continuare, atenția urmăritorilor de pe social medial.

”Mergem pe ideea de atracție a unui număr mare de vizualizări și de permutare a imaginii în câmp informațional deschis pentru toată lumea cu un coeficient de inteligență între 90 și 120.

Da, și-au adus aminte de cum este la închisoare. Le este dor de închisoare? Nu cred.

Nu avem de-a face cu elementul acela, de caterincă (n.r. termen folosit de realizatorul emisiunii Newsroom de la Realitatea Plus), avem de-a face, din punctul meu de vedere, cu un marketing agresiv. Sunt convins de faptul că în cazul în care tot acest dosar se dovedește a fi în regulă, atunci ei vor avea de câștigat chiar și un miliard de euro de la statul român.

Până atunci, ei tot ceea ce pot face, în mod real, este să ațâțe astfel încât oamenii să își aducă aminte că au avut de-a face cu statul român.

Faptul că ei nu pot să plece din țară este o mare bilă albă pentru statul român și o mare bilă neagră pentru ei.

Bunurile lor de valoare au fost cumva compromise, iar ei au nevoie de o imagine totală de victimă.

În cazul în care dosarul este în neregulă și am avut parte de cea mai mare, uriașă, înscenare, atunci statul român va trebui să plătească sume oribile de bani”, a declarat psihologul Radu Leca, la Realitatea Plus.

Citește și: Andrew Tate spune că i s-a făcut dosar din cauza succesului său monumental: ”Așa se întâmplă când strălucești prea tare”. Primul interviu după ce i s-a ridicat arestul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel