Lebăr de porc, cea mai bună reţetă pentru Crăciun. Acesta este secretul

Masa Crăciun
Masa Crăciun

Lebărul de porc nu are voie să lipsească de pe masa de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă clasică, foarte uşor de preparat. 

Ingrediente

Carne de porc

Ficat de porc

Plămâni de porc

Slănină

Sare

Piper boabe

Piper măcinat

Cimbru

Foi de dafin

Citeşte şi Aşa faci cel mai bun chec cu ciocolată. Reţeta cu care nu dai greş

Mod de preparare

Carnea de porc, ficatul, plămânii şi slănina se spală bine, după care se pune totul la foc. Se spumuieşte, apoi se pun condimentele şi se lasă să fiarbă. După ce au fiert, se lasă să se răcească, apoi totul se dă prin maşina de tocat. 

Condimentăm din nou cu sare şi piper măcinat, adăugăm jumătate de cană din zeama în care am fiert carne, ficatul, plămânii şi slănina. Amestecăm bine.

Se umple maţul de porc, se leagă la ambele capete, apoi se pune la fiert. La final se pune la presat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel