Lecția pe care Mirabela Dauer a învățat-o de la Dan Spătaru

colaj: Wiki Commons
colaj: Wiki Commons

Mirabela Dauer a avut multe de învățat de la Dan Spătaru. Artista spune că lecțiile primite de la bunul ei prieten și fost partener de scenă i-au modelat întreaga carieră.

Mirabela Dauer, una dintre cele mai apreciate artiste din România, încă mai suferă de dorul bunului ei prieten Dan Spătaru. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar artista a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre legătura lor profundă.

Mirabela Dauer a recunoscut că a învățat în fiecare zi de la cei mai mari decât ei, iar dorul pentru Dan Spătaru încă mai există, fiind cel care a învățat-o cum să se prezinte pe scenă. "Dan Spătaru era lordul scenei. Cei mai mari decât mine m-au învățat. N-am să uit niciodată cum venea Dan ca un lord. De Dan Spătaru mi-e dor. A fost cel mai bun coleg al meu. Mi-a spus să nu merg pe stradă cu lucrurile de pe scenă. Scena e sfântă. Era un coleg perfect, nu exista. Era mereu o atmosferă aparte". a spus Mirabela Dauer în interviul amintit, potrivit Viva.

Mirabela Dauer și Dan Spătaru au fost legați de o prietenie specială, iar clipa în care acesta s-a stins din viață Mirabela a suferit enorm. Îl elogiază ori de câte ori are ocazia și recunoaște că Dan Spătaru este cel care i-a fost alături în călătoria artistică și în numeroasele turnee pe care le-au susținut împreună. "Trăiesc cu amintirea frumoasă a faptului că am avut șansa să te cunosc. Așa cum ai fost tu! Un OM de milioane si un imens artist! Prieten bun, prieten drag!" scria Mirabela, în urmă cu ceva timp, pe contul personal de Facebook.

Dan Spătaru, una dintre figurile de referință în muzica românească, s-a stins din viață la data de 9 septembrie 2004.

Un duet memorabil, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel