EXCLUSIV  Lecție pentru o ZODIE. Săptămâna în care totul merge prost. Astrolog: Sunteți obosiți, epuizați, enervați, frustrați

Horoscop Varsator. Foto Unsplash, autor Eric Ward
Horoscop Varsator. Foto Unsplash, autor Eric Ward

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, vine cu previziunile astrologice pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. 

Conjuncția Venus-Marte în Capricorn vine cu schimbări majore, pentru toate zodiile.


Pentru Vărsători, săptămâna aceasta poate fi una extrem de dificilă, pe toate planurile. Sfatul astrologului: să învețe lecția și să folosească perioadele grele pentru a evolua. 


Horoscop 14-20 februarie: Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător


”Avem o lună plină în casa a VII-a, avem o conjuncție Venus-Marte în casa XII-a. Relațional, nu este cea mai bună săptămână pentru voi, chiar dacă avem această conjuncție Venus-Marte. Sunteți obosiți, epuizați, enervați, frustrați. Somnul vă este afectat, visați, aveți coșmaruri, nici să vă hrăniți nu puteți foarte ușor. Sunteți în toate părțile, sunteți ca niște fluturi care zboară în stânga, zboară în dreapta. 

Profesional, nu se întâmplă cum vă doriți. Trebuie să trageți tare, vă chinuiți și nu înțelegeți de ce altă dată lucrurile ieșeau mai ușor. 

Pe sănătate, la fel, e ceva ce vă supără, vă necăjește. Sunteți destul de prăpăstioși. 

Vă loviți de frustrările colegilor și nu înțelegeți, că suntem oameni maturi, de ce să ne plângem. Asta pentru că și voi vă plângeți și știți bine despre ce este vorba.

Luna Plină în casa a VII-a, în careu cu nodurile, e mai neplăcută săptămâna aceasta.

Când se întâmplă tot felul de astfel de aspecte, la ce ne uităm? Ne uităm la faptul că Mercur intră în semnul vostru. Și Mercur zice așa: Hai să citim, hai să studiem, hai să aflăm lucruri noi. Ok, sunt perioade grele în viață, epuizante,  dar ce pot să învăț eu de aici? Cum folosesc eu toate aceste nebunii astrologice?


 Asta face Mercur.


'Hai să scriu, hai să citesc, hai să învăț, hai să aflu, hai să cercetez, hai să fac un mic research, să văd de  unde vin migrenele, dacă le am'. Sau intru în acest tipar de fiecare dată, îmi cumpăr o carte, să văd despre ce este vorba, că nu sunt eu cel mai învățat și, cu siguranță, alții au studiat problemele respective. Asta vă recomand să faceți săptămâna aceasta. 

Decât să vă victimizați, să vă supărați, luați-l pe Mercur și faceți ceva cu el. Poate vă faceți un jurnal, poate vă faceți un blog sau poate mergeți să vorbiți cu un specialist. Sau poate că ieșiți la un eveniment și puteți să puneți niște întrebări. Căutați răspunsuri în această săptămână.”, a explicat Daniela Simulescu, Astrolog DC News și redactor șef ASTROSENS. 

Vezi aici emisiunea integrală cu previziunile pentru săptămâna Horoscop 14-20 februarie:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel