Lecții de zbor gratuite pentru tinerii care vor să aibă o licență de pilot. Aeroclubul României a dat start înscrierilor

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Aeroclubul României a dat start înscrierilor pentru lecțiile de zbor gratuite pentru tinerii care vor să aibă o licență de pilot.

Aeroclubul României a dat starul înscrierilor pentru cursurile teoretice şi practice de obţinere a licenţelor de zbor. Instructorii îi aşteaptă cursanţii care vor să înveţe fie să zboare cu planorul sau cu avionul uşor, fie să sară cu paraşuta, aceasta fiind o oportunitate extraordinară pentru tinerii care vor să urmeze o carieră în acest domeniu.

România este una dintre puținele tari din lume care oferă aceasta șansă în mod gratuit, pentru cei între 16 și 23 de ani. Cei care au peste 23 de ani trebuie să achite contravaloarea cursurilor, care se ridică până la șase mii de euro, pentru unele discipline.

Cursurile teoretice se vor efectua în sistem hibrid

"Începând de mâine, 22 ianuarie 2024, vom pune la dispoziție pe site-ul nostru platforma pentru înscrierile online la cursurile subvenționate pentru planor, aeronave ultraușoare și parașutism. Elevii cu vârsta cuprinsă între 15 ani împliniţi și 23 de ani neîmpliniți sunt eligibili pentru cursurile subvenționate la planor, aeronave ultraușoare și parașutism în fiecare Aeroclub Teritorial.

Cursurile teoretice se vor efectua în sistem hibrid, atât online, cât și fizic, în perioada februarie - aprilie, iar modulul practic (de zbor/salt cu paraşuta) va începe în luna mai. Perioada de înscrieri de anul acesta va fi cuprinsă între 22 ianuarie și 23 februarie. Vă așteptăm cu drag la zbor! Detaliile despre condiții, desfășurarea cursurilor, documentele necesare pentru înscrieri și locațiile unde se vor desfășura cursurile se pot consulta pe site-ul nostru"

Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" București a postat pe pagina de Facebook un tutorial pentru parcurgerea procesului de înscriere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel