Un cercetator de la Universitatea din Helsinki, Tatu Westling a făcut o comparaţie între media mărimilor penisurilor umane (în erecţie) şi creşterea Produsului Intern Brut din ţara respectivă. În acest sudiu,Tatu Westling, a introdus "ipoteza organului masculin", care ia în considerare faptul că "penisurile poartă o semnificaţie economică".
"Lungimea organului masculin are o relaţie invers proporţională, în formă de U, cu nivelul PIB-ului raportat în 1985. În acest fel se pot explică aproximativ 15% din variaţiile Produsului Intern Brut. Creşterea maximă a PIB-ului este de aproximativ 13,5 centimetri, iar un colaps economic este identificat în mărimea organului masculin care trece de 16 centimetri." - afirmă în studiul sau, cercetătorul finlandez Tatu Westling.
Westling a mai constatat, de asemenea, că acea "creştere economică dintre anii 1960 şi 1985 este asociată în mod negativ cu mărimea organului masculin şi explică, în acest fel, 20% dintre variaţiile Produsului Intern Brut."
El mai crede că acest studiu "este destul de penetrant că argument", însă tot el recunoaşte că "circumferinţa" sa este destul de slabă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu