Legumele care NU se fierb niciodată în apă cu sare. Mare atenție!

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Știai că există anumite legume care nu se pot fierbe în apă cu sare? Iată care sunt acelea.

La fierberea diferitor legume, se pun în apă în primul rind acele ce necesită un timp mai îndelungat de fierbere. De exemplu, sfecla fierbe 1 oră 15 minute, varza – 30-50 minute, cartoful întreg – 25-30 minute, morcovul – 20-30 minute, măcrișul și spanacul – 10 minute.

Toate legumele se fierb în apă sărată, în afară de mazărea verde și sfeclă. Asta deoarece în apa sărată mazărea fierbe timp îndelungat, iar sfecla își pierde gustul, potrivit ecology.md.

 Legumele fierte în coajă se curăță mai ușor și mai bine fierbinți. De asemenea, pentru pregătirea pireului, legumele trebuie zdrobite fierbinți.

Vezi și: Cum se fierb corect legumele congelate. Ai procedat așa până acum?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel