EXCLUSIV  Leviatan Design, la Autodesk University 2023. România a scos artileria grea și a impresionat SUA. Detalii captivante despre un exemplu de succes al țării noastre / video

România a impresionat Statele Unite ale Americii. 

DC News vine cu detalii interesante despre conferința internațională Autodesk University 2023 care a avut loc recent în Statele Unite ale Americii. Cătălin Podaru, CEO și fondator al Leviatan Design și Ubitech Construcții, Maria Văsi, BIM Implementation Manager la Leviatan Design și Daniel Gheorghe, R&D Product Specialist la Graitec România au fost prezenți la DC News, DC News TV și DC Business unde au vorbit despre „artileria grea” a României din domeniul digitalizării în construcții.

4. -imagine fara descriere- (catalin_podaru_32800300.jpg)

Cătălin Podaru

Am aflat informații interesante despre conferința internațională Autodesk University (AU), care a avut loc luna trecută în Statele Unite ale Americii, la care a participat România. În cadrul evenimentului, care s-a desfășurat în Las Vegas, a fost organizat un târg expozițional cu aproape 200 de expozanți, care au prezentat trendurile momentului și tehnologii emergente. Au fost 12.000 de profesioniști din industria AEC din întreaga lume.

Detalii captivante despre experiența companiilor Leviatan Design și Graitec România la Autodesk University 2023

Graitec România și Leviatan Design au strălucit la Autodesk University 2023. Au împărtășit cunoștințele și experiența lor de excepție în domeniul arhitecturii, ingineriei și construcțiilor.

Autodesk University este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniul AEC (Arhitectură, Inginerie și Construcții) la nivel mondial și se bucură de o participare semnificativă.

„Graitec România este dezvoltator de software la nivel internațional. Ne ocupăm de domeniul construcțiilor. Dezvoltăm soluții pentru industria construcțiilor. De asemenea, suntem în strânsă legătură cu toți clienții noștri pe partea de comercializare și implementare a tuturor acestor soluții. Din poziția în care ne aflăm, anul acesta am avut ocazia să participăm la un eveniment mondial din perspectiva de prezentatori, ceea ce înseamnă că am avut ocazia să împărtășim din experiența companiilor românești.  

Autodesk University 2023 este unul dintre cele mai mari evenimente din industria AEC. Este un colos la nivel mondial care dezvoltă software nu doar pentru industria construcțiilor, ci și pentru partea de media și entertainment și pe partea de industrie etc. Autodesk University a fost în Las Vegas. Au participat 12.000 de oameni”, a zis Daniel Gheorghe, R&D Product Specialist la Graitec România.

„Ne bucurăm că am avut șansa să participăm la o conferință atât de importantă unde au fost peste 2700 de companii. Am ieșit cumva în expunerea internațională pentru a avea o referință, a cunoaște oameni noi și pentru a vedea ce fac alte persoane pe planetă în domeniul construcțiilor. Ne-am bucurat că am putut experimenta direct un astfel de eveniment care a fost ca un concert rock în care rockstarul este reprezentat de soluțiile și tehnologiile noi care vin să revoluționeze domeniul construcțiilor.”, a spus și Cătălin Podaru, CEO și fondator al Leviatan Design și Ubitech Construcții.

De asemenea, Maria Văsi, BIM Implementation Manager la Leviatan Design, a zis: „Noi am făcut o propunere pentru eveniment și am fost fericiți să aflăm că am fost selectați din aproape 3000 de aplicații. Prezentarea noastră a fost în jurul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație pe care noi le utilizăm și aplicăm în domeniul construcțiilor. De asemenea, am vorbit și despre modul în care am implementat standardul BIM. Este un standard de lucru, în domeniul construcțiilor, menit să aducă la un loc toate echipele din proiectare, execuție, client, subcontractanţi, astfel încât proiectul să fie dezvoltat la un nivel ridicat de calitate”.

2. -imagine fara descriere- (maria-vasi_32705400.jpg)

Maria Văsi

La Autodesk Expo, specialiștii Leviatan au remarcat mai multe soluții tehnologice avansate, prezentate de companii din întreaga lume, pentru modelarea 3D, managementul datelor în sistem BIM colaborativ, precum și echipamente pentru realitate virtuală și realitate mixtă, aplicate în domeniul construcțiilor, dar și scanare LIDAR.

Pentru compania Leviatan Design a fost o onoare să reprezinte România la evenimentul Autodesk University 2023, în calitate de promotor al digitalizării și tehnologizării construcțiilor, alături de compania Graitec, cu care are o colaborare foarte bună în ceea ce privește adoptarea soluțiilor software specifice pentru proiectare și lucru în sistem BIM.

Participarea companiei Leviatan Design la cel mai mare eveniment AEC din lume a fost posibilă în urma unui proces complex de selecție, în cadrul căruia studiul de caz despre noile tehnologii utilizate de specialiștii Leviatan în proiectele de tip Design & Build a fost ales dintre peste 2700 de aplicații.

Mai multe detalii vedeți aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel