Lia Bugnar, devastată de durere după ce a fost părăsită de Anghel Damian: „Atunci m-au călcat în picioare efectiv”

Captură video: YouTube: Pacientul 2.0
Captură video: YouTube: Pacientul 2.0

Lia Bugnar, regizoare și scenaristă în vârstă de 54 de ani, a vorbit deschis despre suferința prin care a trecut după despărțirea de Anghel Damian, cu care a format o relație timp de 9 ani. În cadrul podcastului „E vremea mea”, aceasta a dezvăluit că despărțirea a fost extrem de dureroasă, iar atitudinea oamenilor din jur a afectat-o foarte mult.

Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 9 ani de relație. Deși nu se fereau că formează un cuplu, povestea de iubire dintre cei doi a fost una extrem de discretă.

Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o pe Lia Bugnar, iar la scurt timp a început o relație cu Theo Rose, în vârstă de 26 de ani. 

Lia Bugnar a suferit enorm după despărțirea de Anghel Damian

Întrebată în cadrul podcastului „E vremea mea” dacă a luat vârsta în calcul pentru că a fost părăsită pentru o fată mai tânără, Lia Bugnar a răspuns:

„Nu am luat vârsta în calcul niciodată. El a făcut extrem de limpede acest aspect și știam că asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă dintre noi era de 23 de ani. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut aproximativ 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a spus regizoarea în cadrul podcastului „E vremea mea”.

Citește în continuare pe Spectacola.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel