Liam Gallagher, reacíe, după ce a trimis mesaje ameninţătoare fiiicei fratelui său

 Artistul britanic Liam Gallagher şi-a cerut scuze după ce s-a aflat că "a trimis mesaje ameninţătoare" fiicei adolescente a fratelui său Noel, Anais, informează publicaţia britanică The Independent.

Miercuri, Noel a postat pe Twitter o captură de ecran a unui text pe care Liam i l-ar fi trimis lui Anais, după ce soţia sa, Sara McDonald, a postat pe Instagram un mesaj privind prestaţia lui Liam la festivalul Glastonbury.

În el, Liam o avertizează pe tânără "Spune-i mamei tale vitrege să fie foarte atentă".

Ulterior, Liam şi-a cerut scuze: "Scuzele mele sincere pentru frumoasa mea mamă, Peggy, şi pentru nepoata mea încântătoare, Anais, pentru că au fost implicate în tot acest comportament copilăresc, vă iubesc mult, LG."

Scuzele sale nu se extind şi la Noel şi la McDonald, care anterior declarase pe Instagram, în replică la o întrebare a unui follower, că nu va urmări recitalul lui Liam de la Glastonbury, pentru că acest "idiot gras" va arăta "destul de depăşit după Stormzy".

În replică la comentariul ameninţător al lui Liam, Noel scrisesese: "Deci trimiţi mesaje ameninţătoare prin fiica mea adolescentă, nu? Erai întotdeauna bun la intimidarea femeilor, eh?" "Ce intenţionezi de fapt? Să-mi iei soţia de gât să-i arăţi cine e şeful?", a continuat Noel incisiv.

Această altercaţie este o dovadă suplimentară că o reuniune a Oasis este mai departe decât oricând, comentează The Independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel