Liana Voiculescu, soția lui Dan Voiculescu, interviu în premieră: L-am redescoperit pe Dumnezeu

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Soția lui Dan Voiculescu, Liana Voiculescu, a oferit un amplu interviu lui Adrian Artene, în cadrul podcastului „Altceva”.

În aproape 90 de minute de dialog, Liana Voiculescu a dezvăluit o multitudine de detalii mai puțin știute din viața sa și a familiei sale. Sigur, unul dintre evenimentele care au marcat-o cel mai mult au fost condamnarea și arestarea lui Dan Voiculescu, iar acea perioadă a lăsat urme adânci asupra familiei.

„Faptul că soțul meu, partenerul meu de viață și de suflet, a fost nevoit să petreacă o vreme în închisoare m-a dus către alte căi. L-am redescoperit pe Dumnezeu, am pornit către o cale de introspecție foarte profundă și mi-am dorit să înțeleg de ce se întâmplă tot ce se întâmplă”, a explicat Liana Voiculescu.

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă a fost să îi explice Danei, fiica lor, de ce tatăl ei nu este cu ea. Acea perioadă a însemnat maturizarea precoce a unui copil aflat la vârsta adolescenței.

„Un copil la 14 ani se întreabă de ce tata nu e cu noi. Și au fost, totuși, trei ani..El a avut forța să nu accepte să vină la el. Și astăzi îi mulțumesc pentru asta. Pentru că imaginile pe care un copil le vede, pe care nu le realizează atunci, îl vor marca toată viața. Oricum s-a maturizat peste noapte”, a spus Liana Voiculescu.

Cei trei ani au reprezentat o perioadă de schimbare și adaptare și pentru Dan Voiculescu, însă soția sa crede că întreaga experiență a fost una care l-a întărit.

„Pentru cei care au multă școală și ajung acolo intervine nevoia de recalibrare și de identitate. Neavând acces la informație nu mai simți pulsul societății. În trei ani de zile lumea e diferită. Eu nu pot vorbi în numele lui, doar din punctul meu de vedere...Este un om foarte asumat.  Numai un om foarte puternic poate să reziste acolo și apoi să se recalibreze și să scrie cărți, sau să își continue viața într-un mod armonios. Știm bine că au fost oameni care au fugit din țară, el și-a asumat”, spune Liana Voiculescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel