Liberalii intră în ședință după anunțurile lui Marcel Ciolacu. Tăierile pe care le-ar vrea PNL. Virgil Guran, prima reacție după ședința PSD

Agerpres
Agerpres

PNL intră în ședință. Vicepreședintele PNL a făcut anunțuri importante. 

Virgil Guran, senatorul PNL, a declarat că ”trebuie să vedem exact ultima variantă propusă” de PSD, cu privire la măsurile fiscal-bugetare. Premierul a băgat PSD în ședință după revenirea de la Bruxelles. A făcut, ulterior, mai multe declarații de presă, asta după ce a primit votul unanim să-și asume răspunderea pe adoptarea măsurilor ”de austeritate”. 

Marcel Ciolacu, lista măsurilor fiscal-bugetare asumate de PSD. Anunțurile momentului din PSD

În contextul anunțurilor făcute de către Marcel Ciolacu, Virgil Guran a declarat: ”Nu s-a discutat în forurile de conducerile ale partidului. Vom avea ședință duminică și luni dimineață și vom stabili de comun acord ce susținem și ce nu susținem. Dacă se va hotărî, prin majoritate, că trebuie să susținem, că nu sunt alte soluții, probabil se va ajunge la această susținere”. În PNL se vorbește despre ”tăierea cheltuielilor bugetare, nu a salariilor, ci a acelor cheltuieli unde se duc banii pe apa sâmbetei”, mai spune liberalul. ”Cam asta susținem, nu să începem cu taxe și impozite asupra firmelor care mențin economia României”. ”Dar vom vedea” a conchis președintele de Dâmbovița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel