Liberalul Daniel Ciungu cere retragerea sprijinului politic lui Clotilde Armand. ”Sper sincer că USR va respecta sloganul Fără penali în funcții publice”

FOTO: Inquam Photos / Raul Stef
FOTO: Inquam Photos / Raul Stef

Daniel Ciungu, consilier PNL în CL Sectorului 1, solicită retragerea sprijinului politic al primarului Clotilde Armand după ce pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal.

”Cer USR retragerea sprijinului politic pentru primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Procuratura a confirmat astăzi (n.r. marți) calitatea de suspect în urmărirea penală contra primarului Armand, în dosarul de la Agenția Națională pentru Integritate.

Culmea chiar într-un proiect pe fonduri europene pentru scăderea corupției. Armand a abuzat de lege și s-a numit singură și chiar s-a plătit singură în calitate de project manager din bugetul S1, deși era un conflict evident de interese și era ilegal. Și asta peste sumele deja primite în plus la salariul de primar, pentru implementarea unui proiect pe fonduri UE.

Sper sincer că USR va respecta sloganul pe care îl clamează la adresa altor partide politice: fără penali în funcții publice!

Având în vedere rezultatele dezastruoase și multiplele încălcări ale legii, din partea acestui primar, îmi doresc la anul un primar liberal pentru S1. De 9 ani de zile S1 se duce din ce în ce mai mult în mizerie și uitare! Gata!

Dacă eram eu primar, sau oricare alt coleg liberal, astfel de nebunii nu se întâmplau! Iar cetățenii simțeau o îmbunătățire rapidă a calității vieții”; a scris Daniel Ciungu pe contul său de Facebook.

Citește și: PSD cere demisia lui Clotilde Armand: USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel