Update: Ședința PSD - PNL privind stabilirea datei alegerilor prezidențiale s-a încheiat cu un blocaj

Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Liderii coaliției PSD - PNL se întâlnesc astăzi pentru a stabili data alegerilor prezidențiale.

Update:

Ședința dintre PSD și PNL s-a încheiat. Lucian Romașcanu (PSD) urmează să facă declarații la ora 13:30. Potrivit Antena 3 CNN, nu s-a ajuns la un consens și ședința s-a încheiat cu un blocaj.

Știrea inițială:

Liderii coaliției de guvernare PSD - PNL se întâlnesc, astăzi, pentru a discuta despre data alegerilor prezidențiale. Cele două partide au opinii diferite în ceea ce privește momentul în care ar trebui să se desfășoare turul 1 și turul 2 la alegerile pentru alegerea președintelui României.

În timp ce PSD optează pentru păstrarea datelor care au fost convenite, 15, respectiv 29 septembrie 2024, PNL dorește o amânare a alegerilor prezidențiale mai târziu în toamnă.

Reamintim că Marcel Ciolacu i-a solicitat, vineri, ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale.

„În urma deciziilor luate în coaliţia de guvernare, îi solicit domnului vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale. Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date – 15 sau 29 septembrie – se va desfăşura primul tur”, a precizat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel