Liderul Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, ia în râs alegerile din SUA

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, a luat în râs alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Iată ce a spus liderul de le Teheran.

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem de la Teheran, a reiterat o poziție iraniană de lungă durată potrivit căreia nu contează dacă Trump sau Joe Biden câștigă votul, dar miza nu ar putea fi mai mare pentru Republica Islamică și a luat în râs scrutinul prezidențial de la Washington. Totuși, ayatollahul a dat semne că există temeri privitoare la încă un mandat al lui Donald Trump. În următorii patru ani, campaniile de presiune din partea lui Trump se vor extinde și mai mult, iar acesta va încerca să pună la pământ economia iraniană și să impună sancțiuni economice Teheranului, a punctat ayatollahul Khamenei. 

Biden, mai permisiv cu Iranul

Între timp, candidatul democrat, Joe Biden, a spus că va lua în considerare reintrarea în acordul nuclear de la Teheran din 2015 cu puterile mondiale, oferind o posibilă gură de aer administrației islamice de la Teheran, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel