Lidia Buble și Răzvan Simion, ADEVĂRATUL motiv al despărțirii. "Suferă. A slăbit, nu mănâncă. Mare PĂCAT"

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio, iar anunțul a fost făcut aseară, chiar de prezentatorul TV. 

Răzvan Simion a anunțat aseară despărțirea de Lidia Buble, după ce s-a tot zvonit de-a lungul timpului să relația celor doi nu mai este bună. Cu toate acestea, matinalul de la Neatza suferă enorm, iar surse apropiate prezentatorului susțin că acesta a făcut eforturi mari pentru a nu-și pierde iubita. 

Răzvan Simion, afectat de despărțirea de Lidia

“De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie.

Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost hulită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat surse apropiate lui Răzvan Simion, pentru playtech.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel