Lidia Fecioru, dezvăluire privind conflictul Rusia - Ucraina. I-a fost greu să spună

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a făcut o dezvăluire privind conflictul Rusia - Ucraina.

Puțini știu că Lidia Fecioru este extrem de afectată de războiul de la granița României. De ce? Pentru că are familia în ambele țări aflate în conflict. I-a fost greu să vorbească despre acest subiect, dar iată că a făcut-o în emisiunea Andreei Cercel de la Spectacola.ro.

„Nu o să-mi spun niciodată părerea cu privire la situația din Ucraina, pentru că verișorii mei locuiesc acolo, nepoata mea luptă în armata ucraineana, am un nepot căsătorit cu o ucraineancă. Am emoții foarte mari pentru ei, dar mă doare sufletul și pentru ăia, și pentru ceilalți, și atunci sunt imparțială în a-mi spune părerea. E crunt. Atâția ani de zile s-au căsătorit diferite națiuni între ele, iar acum să vii să rupi toate familiile acestea... nu vorbesc părinți cu copii, frați cu surori, pentru că una e măritată cu un ucrainean și cealaltă cu un rus și nu vorbesc două surori din această cauză.”, a spus Lidia Fecioru într-un interviu pentru Spectacola.

De asemenea, Lidia Fecioru a prezentat o teorie interesantă despre dispariția banilor cash. Vedeți aici ce a spus - https://www.spectacola.ro/lidia-fecioru-extrem-de-afectata-de-razboiul-dintre-rusia-si-ucraina-ma-doare-sufletul-nepoata-mea-lupta-in-armata-ucraineana-video_33766.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel