Ligia Deca, ministrul Educației, jignită de o profesoară. Derapajul cadrului didactic, surprins de elevi: "O imbecilă, o analfabetă" (AUDIO)

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (ThisIsEngineering)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (ThisIsEngineering)

O profesoară din Maramureș, de la un liceu din Sighetu Marmației, a fost înregistrată în timp ce o jignea pe Ligia Deca, ministrul Educației. Același limbaj l-ar fi folosit și cu elevii. Părinții au făcut o sesizare la Poliție.

"Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem - este o imbecilă, este o analfabetă, (...) și sper că o să scăpăm de ea, în viața ei n-a predat o oră, nici măcar n-a intrat într-o sală de clasă și este ministrul Educației - vă pot încheia media cu două note”, a spus profesoara la clasă.

Și se pare că același limbaj neadecvat l-ar folosi și cu elevii, după cum acuză părinții acestora, scrie Ziarul de Maramureș. "Sper că nu ne mai vedem la toamnă, că îmi vine să borăsc”, "Tu ești, în limbajul de argou al pușcăriașilor, o panaramă de om”, sunt doar câteva exemple referitoare la modul în care cadrul didactic ar vorbi la clasă.

"Mulți copii sunt în depresie, se simt vinovați față de părinți și ascund notele și mai ales jignirile la care sunt supuși. (...) Sună părinții copiilor pe care-i amenință cu corigența, cu repetenția, pentru a-i convinge că acei elevi nu au ce căuta la acest liceu. Jignește (...), batjocorește elevi în fața întregii clase, după care se amuză”, scrie în sesizarea adresată Poliției Municipiului Sighetu Marmației, mai arată aceeași sursă.

Aceeași situație de cinci ani

"Am cerut să se ia măsuri pentru că problemele de acolo sunt de vreo cinci ani. De cinci ani se întâmplă lucruri…”, a declarat Mihai Pop, șeful Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, pentru ziaruldemaramureș.ro.

Ba mai mult, cazul unui elev batjocorit la clasă de cadrul didactic a fost transmis chiar ministrului Ligia Deca. Din spusele părinților, care ar fi pus la dispoziție documentele și înregistrările, copilul a vrut să se sinucidă. "I-a murit și tatăl de COVID și ea l-a terminat psihic”, a spus unul dintre părinți.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel