Levința: Iris nu va muri. Noul vocalist, o lovitură pe piața muzicală

cristi_minculescu
cristi_minculescu

Liliana Levința, jurnalist specializat în industria spectacolului, susține că trupa Iris nu va muri după plecarea lui Cristian Minculescu și că alegerea lui Toni Șeicărescu este o lovitură pe piața muzicală.

Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 35 de ani de activitate. Ultimul concert la fost, dumincă, la Cluj. Artistul spune că decizia sa nu are legătură cu banii sau cu formația, ci cu ”degradarea socială care ne înconjoară.”

"Decizia nu a fost luată în mod spontan şi eu m-am mirat că am ajuns în postura de a decide să părăsesc trupa. Nu are nicio legătură cu băieţii din trupă, are legatură cu vremurile pe care le trăim şi cu degradarea morală care ne înconjoară în momentul de faţă în România anului 2012”, a declarat Minculescu pentru Rock FM.

”Cristian Minculescu este o voce de necontestat. Cu siguranță a fost vectorul de imagine și influență a trupei Iris, dar toți membrii trupei și-au adus contribuția în formație. Trupa Iris nu va muri. Se va schimba, dar nu va muri”, a declarat pentru De Ce News Liliana Levința.

În ceea ce privește o eventuală carieră solo a lui Cristi Minculescu, Liliana Levința este de părere că artistul nu va merge pe acest drum.”Nu-l văd pe Cristi Minculescu într-o carieră solo. El este un om de formație”, a spus ea.

”Alegerea lui Toni Șeicărescu este o lovitură pe piața muzicală”, a mai zis ea. Noul vocalist de la Iris este Toni Șeicărescu ( ex-Direcția 5). El a declarat pentru că a primit în urmă cu o săptămână invitația de a-l înlocui pe Cristi Minculescu și că a acceptat emoționat oferta. "Mi s-a umplut inima de emoție și am acceptat. Este foarte grea misiunea mea, dar nu imposibilă", a declarat Șeicărescu la Rock FM despre momentul în care a primit invitația de a se alătura Iris.

"Mă așteaptă multă muncă și trebuie să mă ridic acolo unde ar trebui să fiu, la nivelul Iris. O să dau tot ce pot pe scenă", i-a mai spus Toni Șeicărescu lui Cristian Hrubaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel