EXCLUSIV  Lilith în Fecioară până pe 29 iunie 2024. Daniela Simulescu: Va aduce momente de panică și îngrijorare / video

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Pe 3 octombrie, Lilith a intrat în semnul Fecioarei și va sta până pe 29 iunie 2024. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, spune că  intrarea lui Lilith în Fecioară va aduce multiple momente de panică și îngrijorare.

 

„Încă de la începutul lunii, pe 3 octombrie, Lilith a intrat în semnul Fecioarei. Multă lume o se panicheze de intrarea lui Lilith în Fecioară și se întreabă ce se întâmplă. Lilith va sta acolo până la sfârșitul lunii iunie 2024. Nu se întâmplă nimic grav. Lilith trece din Leu în Fecioară și ne ducem obsesiv către energia Fecioarei pentru că vom fugi de energia Peștilor. 

Lilith este locul unde te poți deconecta, iar Priapul este un loc de care nu te poți conecta și reacționezi ciudat, ai un eveniment traumatic și rămâi cu un sindrom post-traumatic.

Lilith ne va face să ne ducem către control obsesiv, către tendințe obsesiv-compulsive și mai are această axă a Fecioarei și a Peștilor. Peștii reprezintă haosul, iar Fecioara reprezintă controlul, reprezintă disciplina. Noi vom încerca să automatizăm totul. Lilith în Fecioară ne va face să controlăm totul.

Axa Pești-Fecioară are conexiune și cu sănătatea, cea fizică, cea mintală. Deci, iată, ne așteaaptă o perioadă foarte interesantă cu Lilith în Fecioară. Nu uitați că Lilith dă mult curaj, dă o detașare uimitoare care te ajută să iei decizii rebele la care nu s-ar fi gândit nimeni. Nu este un tranzit de care să vă speriați”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel