Limita de viteză majorată la 70km/h, în 88 de localităţi din ţară

trafic auto
trafic auto

Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General de Poliţie din România (IGPR) a decis să mărească limita de viteză de la 50 km/h la 70 de km/h în 88 de localităţi din ţară.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, creşterea limitei de viteză pe raza localităţilor cu pricina este valabilă numai epntru posesorii de permis din categoriile „A“ şi „B“.

Localităţile în care sunt valabile noile limite de viteză, drumurile naţionale care le tranzitează, sectoarele de drum afectate de noile prevederi, precum şi regimul legal de viteză anterior şi actual, la nivel naţional, pe raza celor 88 de localitîţi, sunt cuprinse într-o listă întocmită de poliţiştii rutieri.

Otopeni, Copăceni, Valu lui Traian, Murfatlar, Medgidia, Făclia, Craiova-Filiaşi, Branesti,  Săftica, Tâncăbeşti, Ciolpani, Potigrafu, Româneşti, Băicoi, Breaza, Comarnic, Posada, Sinaia, Buşteni sau Azuga sunt câteva dintre lcoalităţile prin care şoferii au voie să circule cu 70 km/k, pe drumurile naţionale care le tranzitează.

Vezi aici lista localităţilor unde limita de viteză a fost majorată la 70 km/h

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel