Linia de tramvai 41, blocată. Pietonul accidentat, un tânăr de 33 de ani, a murit

foto: Freepik
foto: Freepik

Linia de tramvai 41 din Capitală este blocată după ce un pieton a fost accidentat.

Linia de tramvai 41 din Capitală este blocată după ce a fost accidentat un pieton. Este vorba despre un tânăr de 33 de ani. Bărbatul lovit de tramvai a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medicii sosiți la fața locului.

În zona accidentului există semafor. Nu este clar, în aceste momente, în ce condiții s-a angajat pietonul în traversarea străzii și cine se face vinovat de producerea accidentului. Accidentul s-a produs după stația Cașin, spre Ion Mihalache. S-a înființat linia 641 care urmează să preia călătorii.

Oamenii legii fac investigații la fața locului pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Precizăm că acest noi accident vine în contextul în care doar astăzi, în zona București - Ilfov s-au mai produs cel puțin încă două accidente în care implicați au fost pietoni. Un accident s-a produs la intrarea în comuna Cernica, unde un bărbat a fost acroșat de un autoturism. Bărbatul accidentat a fost preluat, conștient, de Salvarea București-Ilfov. Al doilea accident s-a produs la intersecția Antiaeriană, dintre Șoseaua Alexandriei și Șoseaua Măgurele. Datele de la fața locului, asupra cărora nu avem o actualizare, sunt că pietonul accidentat este o femeie. În momentul raportării era conștientă, așteptând salvarea.

Bistriţa-Năsăud: Pieton lovit de două mașini

Luni seara, un bărbat de 37 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce, deplasându-se ca pieton pe Drumul Judeţean 173F din localitatea Budacu de Jos, a fost lovit de două maşini. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, primul şofer care a lovit pietonul, un tânăr de 26 de ani, a părăsit locul accidentului, revenind ulterior.

"Seara trecută, poliţiştii Serviciului Rutier au fost direcţionaţi la un accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 173F, în Budacu de Jos. La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Orheiu Bistriţei a accidentat un bărbat de 37 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Totodată, autoturismul care îl urma, condus de o femeie de 31 de ani din Dumitriţa, ar fi frânat şi ar fi oprit brusc, trecând cu bară faţă peste pieton. După producerea accidentului, şoferul de 26 de ani a părăsit locul accidentului, revenind ulterior. Bărbatul de 37 de ani a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital", a transmis IPJ.

Cei doi şoferi implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, care au găsit victima în stop cardiorespirator, prinsă sub un autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, organismul bărbatului accidentat a răspuns manevrelor de resuscitare după aproximativ opt minute, fiind apoi intubat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel