EXCLUSIV  Lista europarlamentarilor români care n-au semnat amendamentul lui Carmen Avram pentru fermierii din țara noastră

Am aflat numele europarlamentarilor români care s-au opus unui amendament propus de Carmen Avram, europarlamentar PSD.

Într-un interviu exclusiv DC News, Carmen Avram spunea că a depus un amendament „care să intre separat în plenara de săptămâna aceasta prin care cer Comisiei Europene, din nou, să mărească subvențiile fermierilor români. Pentru a intra în plen, acest amendament ar fi trebuit să fie semnat de cel puțin 71 de europarlamentari. Din delegația României în Parlamentul European, din 33 de oameni, 6 nu l-au semnat”.

Europarlamentarul PSD a refuzat să ofere numele europarlamentarilor care nu au semnat amendamentul. Ne-a spus că vom afla miercuri, la votul din Parlamentul European.

DC News vă spune, înainte de votul de mâine, numele celor care nu au semnat: Vlad-Marius BOTOȘ (Uniunea Salvați România), Dragoș TUDORACHE (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate), Ramona STRUGARIU (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate), Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ (Uniunea Salvați România), Dragoș PÎSLARU (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate), Vlad GHEORGHE (USR-PLUS).

3. -imagine fara descriere- (fermieri-romani_47932600.jpg)

În rest, toți europarlamentarii noștri au semnat pentru amendamentul propus de Carmen Avram, chiar și Dacian CIOLOȘ (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) și Alin MITUȚĂ (USR-PLUS). 

De asemenea, întrebată cum pot motiva europarlamentarii români că nu semnează pentru fermierii din România, europarlamentarul PSD a zis: „Sunt două explicații: fie vor să joace acasă politic pentru că urmează alegeri și vor să se poziționeze de cealaltă parte a baricadei, fie sunt influențați, mai degrabă, de colegi din alte state care ar fi afectate dacă fermierilor români le-ar crește subvențiile. Banii sunt câți sunt, iar dacă suma crește într-o parte, se scade din altă parte. Și poate că au fost mai convingători colegii din alte țări și au decis să nu semneze”.

Vedeți aici mai multe:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel