EXCLUSIV  LISTĂ PSD alegeri parlamentare 2020. Dâncu a dat cărțile pe față: Se pregătește o LOVITURĂ

AGERPRES
AGERPRES

Vasile Dâncu a fost întrebat dacă PSD va obține cel mai mare scor la alegerile parlamentare din decembrie. Ulterior, acesta a vorbit despre lista partidului. 

„În primul rând, trebuie să fim realiști. Noi am obținut acest scor (n.r. se referă la alegerile locale din 27 septembrie) nu într-o bătălie politică, ci în una administrativă. Deci, scorul de la locale era previzibil pentru noi. În sondaje era un scor pe care îl aproximam. Am știut că vom face 30-31 la sută de acum trei sau patru luni de zile.

Acest scor nu se conservă de la sine, în mod automat. Noi nu vom putea obține acest scor decât cu anumite condiții. Va trebui să arătăm o listă de candidați la parlamentare impecabilă. O listă combinată: să aducem experți din societatea civilă, oameni care în domeniile lor sunt foarte cunoscuți, oameni care se află în anumite medii, să zicem sindicate, patronate, profesori, medici. Cred că trebuie să îmbogățim listele noastre, să facem o migrație dinspre cetățeni spre partide”, a spus Vasile Dâncu, marți, la DCNews. 

„Oamenii vor competență. Este o condiție a noastră, principală”, a mai spus Dâncu, adăugând ulterior: „Mai este o chestiune de program. Va trebui să prezentăm un program alternativ, o alternativă politică la această guvernare.”

Declarațiile complete, AICI:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel