EXCLUSIV  Liviu Dragnea, răspuns după comentariul lui Mircea Badea. Trece la nivelul următor: Am decis: După ce termin 100 de rețete, voi face pasul / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea a făcut un comentariu după ce a auzit reacția lui Mircea Badea privind episoadele cu rețete de pe Youtube.

După ce fostul lider PSD s-a apucat de „bucătăreală”, realizatorul emisiunii „În gura presei” a zis: „Totuși... vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?...”

În acest context, Liviu Dragnea a fost întrebat la DC News și DC News TV, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă”, de Răzvan Dumitrescu dacă revine în politică.

„Nu aceasta a fost intenția (n.r. - să revină în politică), dar după ce am văzut că modul de comunicare pe care îl folosesc acum cu oamenii este eficient, m-am gândit și mă gândesc dacă, la un moment dat, să fac un podcast în care să vorbim și despre alte lucruri în afară de „bucătăreală”.

Păstrez și canalul de bucătărie cel puțin până când ajung la 100 de rețete. Acolo, în podcast, mă gândesc să prezint o rețetă politică. Rețeta politică o am conturată, adică este un program de guvernare aproape finalizat, românesc, bazat pe patriotism economic, pus la dispoziția unui partid autentic suveranist care să-l pună în practică. Rețeta o voi numi: România suverană. Partidul este deja înființat. Se numește Mișcarea România Suverană și este condus de Carmen Dan. Dacă românilor le va plăcea această rețetă 100% românească, s-ar putea să aibă succes”, a zis Liviu Dragnea la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Mircea Badea a avut un comentariu după ce a văzut că Liviu Dragnea s-a apucat de gătit pe Youtube

„Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari. M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: „pot și eu!” Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu... „unde intră morcovul”. Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?... ”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

„Poate omul se pricepe la bucătărie. Ce am vrea să-și deschidă? Un service auto?”, a mai zis Mircea Badea. 

„Oricum producția e șmecherită. Are montaj. Nu este o chestie făcută cu telefonul. Oricum, mai degrabă l-aș fi văzut pe Petre Daea în locul lui Liviu Dragnea”, a adăugat realizatorul TV.

VEZI ȘI: De unde ia Dragnea roșiile pe care le folosește în rețetele sale / video - https://www.dcnews.ro/de-unde-ia-dragnea-rosiile-pe-care-le-foloseste-in-retetele-sale-video_912410.html

VEZI ȘI: Jamila, mesaj pentru Liviu Dragnea, după ce s-a apucat de rețete pe internet - https://www.dcnews.ro/jamila-mesaj-pentru-liviu-dragnea-dupa-ce-s-a-apucat-de-retete-pe-internet_911834.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel