Alfred Bulai spune la DC News TV că livrările la domiciliu există în mediul rural de multă vreme.
„Îți zic una tare. Văd la una din televiziunile de știri că și la țară a început lumea să comande mâncare. O absolventă s-a reprofilat, a mers la țară și face mâncare. Doamnele sătence nu mai vor să trebăluiască și cumpără mâncare gata făcută. La unele merge pe șest... să nu vadă vecinii că n-au muncit. Mi-am zis că e bine că se ridică satul - era undeva prin Moldova. La final, se arată că și-a făcut firma cu bani europeni. Aia era practic o reclamă, la proiectele europene trebuie să faci și promovare”, a transmis jurnalistul Val Vâlcu în emisiunea Nod în papură de la DC News TV.
„De 100 de ani există livrare la domiciliu la țară. O doamnă, de regulă, făcea cozonaci pentru foarte multă lume pentru că era celebră în a face cozonaci. E o șmechereală asta, nu e așa ușor. Dacă voiai o salată de boeuf de sărbători sau alte preparate, erau niște oameni specializați în chestia asta.
Era pe bani sau pe alte produse, dar ideea că "toată lumea își face" e o glumă. Știu de un caz într-o lume mică, rurală. Era o doamnă care făcea un cozonac așa cum n-am mai mâncat în viața mea. Era senzațional și făcea cu o săptămână înainte de Paști sau de Crăciun tone de compoziție. Îi și frământa foarte bine. Iar mulți cumpărau - nu e adevărat că toată lumea își făcea acasă. Gândește-te că sunt specialiști în tăiatul porcului. Veneau niște oameni care tranșau la mai multe gospodării”, a explicat sociologul Alfred Bulai.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News