Locatarii unui bloc din Alba Iulia au strâns semnături ca să dea afară un câine pentru că 'stăpânul îl plimbă prea mult cu liftul'

Foto Pexels
Foto Pexels

Mai mulți locatari dintr-un bloc din Alba Iulia au strâns semnături și vor să oblige o familie să renunțe la câinele Maiky, un cocker negru.

Proprietarul câinelui, Laurențiu, a relatat cum s-a ajuns în această situație. Maiky, un cocker negru al familiei, stă în apartament alături de Laurențiu, soția și fiica sa. Familia stă în apartament, având un contract de chirie de 2 ani. Au înregistrat și câinele la asociația de proprietari. Pe scurt, animalul este trecut la întreținere.

În data de 22 octombrie, 13 proprietari din cei 22 din apartamentele din bloc au semnat o lista prin care cer familiei să relocheze câinele în termen de 10 zile. Motivul pentru care s-a cerut ca familia să renunțe la câine ar fi o dispută între vecini. Unii dintre ei nu ar suporta animalele de companie și ar vrea ca acestea să nu mai fie prezente în bloc. Maiky ar fi singurul animal de companie din bloc.

De asemenea Laurențiu a spus, pentru Alba24, faptul că unii vecini ar fi supărați că stăpânul animalului folosește prea mult liftul zilnic când coboară cu animalul afară.

Acesta spune că animalul nu latră cât este el plecat de acasă, lucru confirmat și de către alți vecini. 

Reprezentații asociației de proprietari au precizat că nu au sesizări că animalul în cauză ar deranja liniștea locatarilor și nici că ar face mizerie în bloc, sau în zonă. De asemenea a spus că la alte scări de bloc sunt în apartamente câini sau pisici și că nimeni nu este deranjat de prezența animalelor. Mai mult proprietarul câinelui a precizat că legal, nu există nici o formă prin care să îl oblige pe Laurențiu să își arunce animalul din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel