Logodnicul cameristei care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn susţine că agresiunea a avut loc

strauss_2_02236000
strauss_2_02236000

Logodnicul, aflat într-o închisoare, al presupusei victime a lui Dominique Strauss-Kahn le-a dat asigurări unor jurnalişti de la site-ul de informaţii The Daily Beast că fostul director al FMI "a făcut" ceea ce i se reproşează, într-un interviu publicat miercuri, relatează AFP.

[caption id="attachment_79517" align="alignleft" width="300" caption="Strauss-Kahn, alături de soția sa "][/caption] Deşi povestirea spusă de acest bărbat în vârstă de 35 de ani, identificat de The Daily Beast ca fiind Amara Tarawally, un cetăţean din Sierra Leone, este destul de confuză şi cuprinde contradicţii, în opinia AFP, el afirmă că ştie că "Dominique Strauss-Kahn a făcut" ceea ce i se reproşează de către camerista hotelului Sofitel, la 14 mai.

Un fragment al înregistrării unei conversaţii telefonice între acest bărbat şi tânără, la 15 mai, a doua zi după presupusa agresiune sexuală, a determinat biroul procurorului să se îndoiască de credibilitatea cameristei, în vârstă de 32 de ani, originară din Guineea. "Nu îţi face griji, acest tip are mulţi bani, ştiu ce fac", i-a spus ea interlocutorului său, în fulani, un dialect al tribului peul.

La 1 iulie, după aceste dezvăluiri, fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a fost eliberat pe propria răspundere, într-o şedinţă a unui tribunal penal, dar împotriva sa există, în continuare, şapte capete de acuzare, pentru care riscă mai mulţi ani de închisoare. Viitoarea şedinţă, prevăzută iniţial la 18 iulie, a fost amânată la 1 august, pentru a permite continuarea anchetei.

Jurnaliştii au stat de vorbă cu Amara Tarawally, un bărbat "calm, de statură medie şi cu trăsături regulate, îmbrăcat în ţinută carcerală", la penitenciarul din Eloy, în Arizona (sud-vestul Statelor Unite). Acuzat de trafic de canabis, el aşteaptă hotărârea de expulzare, potrivit site-ului.

Avocatul Kenneth Thompson, care o apără pe presupusa victimă, a cerut, în mai multe rânduri, să i se ofere clientei acces la înregistrarea completă a conversaţiei telefonice, pentru a verifica contextul exact în care a fost efectuată.

"Dacă Tarawally confirmă că tânăra era afectată, aceasta este o altă dovadă că Dominique Strauss-Kahn a agresat-o sexual, în această cameră de hotel, şi că este absurd să vorbească despre un act sexual consensual", a subliniat Kenneth Thompson, pentru The Dauly Beast.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel