Loredana Ciubotaru de la Vocea României, despre legătura ei cu Smiley

vocea romaniei
vocea romaniei

Loredana Ciubotaru, una dintre concurentele din echipa lui Smiley, a reușit să treacă de etapa duelurilor, intrând în prima etapă a recitalurilor live de la Vocea României. Cântăreața a povestit pentru perfecte.ro cum se înțelege cu Smiley, antrenorul său.

Autor: Manuela Macoveanu

,,Ne înțelegem bine... și ceilalți colegi ai mei cred că pot confirma acest lucru, că avem un antrenor foarte fain, care se poartă frumos cu noi și de la care avem foarte multe lucruri de învățat", spune Loredana Ciubotaru pentru perfecte.ro.

Loredana Ciubotaru recunoaște că etapa duelului nu a fost ușoară și că a trecut prin emoții uriașe atunci.

,,Uhh... sincer, am avut emoții, mai ales după ce am terminat de cântat, când a venit momentul jurizării. Am avut un pic teamă, prin faptul ca am avut-o ca parteneră în duel pe Elena, un adversar foarte bun și talentat. Știam că pentru a trece mai departe de acest duel, orice lucru în plus adus ar fi fost un criteriu definitoriu atât în exprimarea părerilor de către ceilalți jurați, cât și în alegerea antrenorului cu cine merge mai departe".

Concurenta spune că viața ei s-a schimbat foarte mult după ce a fost acceptată la Vocea României, unde a cunoscut oameni minunați.

,,E ceva ce nu pot exprima în scris, însă pot exprima cântând... acum mai mult ca niciodată că am mers mai departe în edițiile live. Pot spune un singur lucru: că mi s-a schimbat viața așa frumos, și cu fiecare zi îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce a adus in viața mea acum, și anume oameni extraordinari, de la care am învățat foarte mult și care mi-au colorat viața în cele mai intense nuanțe", a mai spus Loredana Ciubotaru pentru perfecte.ro.

Loredana Ciubotaru recunoaște că se simte mai bine în postura de blondă decât în cea de roșcată. ,,Da, am fost roșcată. Hehe, a fost o perioadă în care m-am jucat cu nuanțele, însa acum am revenit la culoarea mea aproape naturală, șaten, cu o tentă spre blond. Și ma simt foarte bine așa! Cât despre blonde, dacă au blondele mai mare succes? Nu cred că succesul ține de culoarea părului, ține de cum știi sa iți porți culoarea și cum te simți cel mai bine în pielea ta", a mai declarat concurenta pentru perfecte.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel