Lorelai Moșneguțu, cu mama la facultate în fiecare zi. "O aștept pe hol, mai are nevoie să o schimb..."

foto: Lorelai Moșneguțu, Facebook
foto: Lorelai Moșneguțu, Facebook

Lorelai Moșneguțu are ambiții mari și spune că nimic nu o poate opri din a-și îndeplini visurile!

Viața lui Lorelai Moșneguțu s-a schimbat radical după apariția sa în emisiunea "Românii au Talent". La doar 21 de ani, tânăra a reușit să cucerească inimile publicului și ale juriului, câștigând ediția din 2017.

Născută fără mâini și lăsată la naștere de către mama biologică, destinul acestei copile părea să fie marcat de provocări tot mai mari. Cu toate acestea, a avut norocul să-și întâlnească îngerul păzitor, aici, pe pământ - pe mama ei adoptivă, cunoscută publicului drept "Mama Vio".

Din banii câștigați în urma concursului, 120.000 de euro, Lorelai și mama ei și-au cumpărat un apartament în București unde s-au și mutat în momentul în care fata a fost admisă la Facultatea de Relații Publice și Comunicare din cadrul SNSPA unde studiază Publicitate.

Femeia îi este alături în orice moment, nu o părăsește niciodată, o ajută de câte ori are nevoie, iar de când Lorelai a intrat la facultate mai face un sacrificiu, zi de zi: o așteaptă pe holuri să iasă de la cursuri sau se plimbă prin împrejurimi cât timp fata e la program.

"Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă. Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate", spunea mama ui Lorelai, cu ceva timp în urmă, pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel