LOVITURĂ de teatru. Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? S-a dat de GOL

Anunțul despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a surprins pe toată lumea, însă mai multe semne ridică mari semne de întrebare în ceea ce privește împăcarea lor. Iată care sunt semnele.

Lidia Buble și Răzvan Simion se mențin pe primele pagini ale ziarelor, iar despărțirea lor este amplu discutată și analizată. 

De-a lungul timpului, în spațiul public s-a speculat separarea celor doi, dar până duminică seară nimic nu a fost contret. Chiar dacă povestea părea a fi clarificată, după ce matinalul de la Neatza a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, situația pare că s-a răsturnat. 

Semnele care arată că cei doi s-ar fi împăcat

La câteva ore după ce a postat mesajul emoționant al despărțirii, au apărut câteva semne că cei doi țin încă unul la altul. Drept urmare, Răzvan Simion s-a dat de gol după ce și-a șters postarea.

”(...) Astazi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram. 

Acesta nu este singurul indiciu care dovedește că cei doi foști iubiți au dezbătut și clarificat situația, astfel încât, se urmăresc din nou pe rețelele de socializare, ba mai mult, matinalul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a ținut să-i transmită Lidiei, un mesaj în direct, de ziua acesteia. 

Citește și: Răzvan Simion, mesaj NEAȘTEPTAT pentru Lidia Buble. I-a spus-o în DIRECT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel