Lovitură dură pentru Andreea Marin

Andreea Marin a primit o veste extrem de proastă. 

Pentru vedeta TV, revenirea pe micile ecrane nu a fost un lucru de bun augur. Din cauza audiențelor foarte slabe, din luna ianuarie 2014, Andreea Marin nu va mai apărea la emisiunea difuzată pe TVR 1, “Prețuiește viața”.

Surse din cadrul TVR, au declarat pentru exclusivNEWS.ro, că din cauza audiențelor catastrofale înregistrate până în prezent, conducerea Televiziunii Române a hotărât ca emisiunile ”Prețuiește viața", dar și ”Duminica în familie”(prezentată de Ramona Bădescu), să fie scoase din grila TVR 1 începând din prima lună a anului viitor.

Prima ediție a emisiunii ”Prețuiește viața” difuzată pe 20 octombrie, a fost urmărită la nivel național de 779.000 de persoane, iar în orașe de doar 389.000 de telespectatori. Audiențe ce au clasat TVR 1 pe locul cinci, după Pro TV, Antena 1, Kanal D și Prima TV, mai scrie sursa citată anterior. Nici în edițiile care au urmat lucrurile nu au stat mai bine.

„Prețuiește viata” este o emisiune de trei ore cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin. Este difuzată în fiecare duminică, de la 20:45, pe TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel