Lovitură pentru Andreea Marin de la Guvern

Sursa foto: Facebook Andreea Marin
Sursa foto: Facebook Andreea Marin

Guvernul a retras statutul de utilitate publică recunoscut Fundaţiei "Preţuieşte Viaţa".

Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre prin care a retras statutul de utilitate publică recunoscut Fundaţiei "Preţuieşte Viaţa", înfiinţată în anul 2008 de fosta vedetă tv Andreea Marin, scrie Agerpres. Guvernul a invocat faptul că nu mai este îndeplinită obligaţia prevăzută la art. 41 alin. (2) lit. c) din Ordonanţa Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005.

Prevederea respectivă se referă la obligaţia fundaţiilor şi asociaţiilor de a publica în extras, în termen de 3 luni de la încheierea anului calendaristic, rapoartele de activitate şi situaţiile financiare anuale în Monitorul Oficial al României, precum şi în Registrul naţional al persoanelor juridice fără scop patrimonial.

Fundaţia "Preţuieşte Viaţa" a derulat sau sprijinit mai multe campanii de-a lungul timpului, printre care "Proiectul Şcoala Mamelor", "Servicii integrate de dezvoltare profesionala pentru adulţii cu probleme de sănătate mintală; Campania europeană "Să protejăm copiii pe internet"; Campania umanitară destinata victimelor inundaţiilor din Lunca Dunării; Campania "Zâmbet pentru ASIA"; Campania destinata bolnavilor de leucemie din România, etc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel