Luare de ostatici în Turcia, la o fabrică americană. Atacatorul ar fi vrut să protesteze împotriva atacurilor Israelului asupra Fâșiei Gaza /video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @12photostory
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @12photostory

Un bărbat înarmat a luat joi mai mulți angajați ai unei fabrici Procter&Gamble din nord-vestul Turciei ostatici, într-un aparent protest împotriva atacurilor Israelului asupra Fâșiei Gaza. Informațiile furnizate de poliția turcă și agenția de știri Demiroren au fost confirmate de Reuters și AFP.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 15:00 (12:00 GMT) în fabrica situată în zona industrială Gebze din provincia Kocaeli, potrivit informațiilor Demiroren. Ofițerii de poliție au ajuns la fața locului și au încercat să negocieze cu bărbatul pentru a-l convinge să se predea.

Guvernatorul provinciei Kocaeli se îndrepta spre locul incidentului, conform postului de televiziune NTV.

„Muncitorii au fost evacuați din fabrica P&G din Gebze. Șapte muncitori rămân ostatici. Patronul este responsabil de siguranța lor”, a comunicat sindicatul Umut-Sen într-un mesaj postat pe rețeaua X.

O fotografie publicată de presa locală arată un bărbat cu fața acoperită de o eșarfă palestiniană și care purta un dispozitiv exploziv, așa cum pare să fie în imagini.

Într-o altă fotografie, bărbatul ține într-o mână un pistol și cu cealaltă face semnul victoriei în fața unui perete pe care sunt desenate steaguri turcești și palestiniene, alături de mesajul: „Porțile se vor deschide. Fie odihnă în sicriu, fie moarte pentru Gaza”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel