Luca Reghecampf s-a căsătorit cu Asiana Peng. Mesajul transmis de Anamaria Prodan

Captura Instagram
Captura Instagram

Luca Reghecampf și Asiana Peng și-au unit destinele printr-o ceremonie civilă în ultima zi a verii din 2024. 

Deși Anamaria Prodan nu a fost prezentă la eveniment, ea le-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în fața tuturor admiratorilor.

După o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, Luca și Asiana au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit astăzi, într-un decor de vis. Chiar dacă Anamaria Prodan nu a participat la ceremonie, ea i-a trimis un mesaj de felicitare fiului ei vitreg.

Cei doi tineri, care s-au logodit acum doi ani, au devenit oficial soț și soție. Pe rețelele de socializare au împărtășit imagini de la eveniment, unde au fost înconjurați de familie și prieteni.

Asiana a fost cea care a și făcut publice primele imagini de la cununie, pe contul ei de Instagram. Gimnasta și fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf au strălucit în ziua cea mare. Mignona Asiana a purtat o rochiță de mireasă scurtă, care-i punea în evidență formele perfecte, iar mirele a ales un costum foarte elegant de culoare albastră. 

Anamaria Prodan, deși nu a fost prezentă la nuntă, a dorit să le transmită un gând bun fiului vitreg și soției sale. Ea a menționat anterior că are o relație apropiată cu Luca Reghecampf, chiar dacă nu au locuit întotdeauna împreună în București, alături de ea și Laurențiu Reghecampf.

Casă de piatră, copil minunat”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Luca Reghecampf i-a propus iubitei sale să se căsătorească acum doi ani, într-un cadru intim. Asiana Peng a acceptat cu bucurie cererea bărbatului pe care îl iubește. La vremea respectivă, mama Asianei nu părea mulțumită de situația din familie, însă, pe parcursul anilor, atitudinea sa s-a schimbat și a devenit mai binevoitoare.

Să o sunați pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine! (...) În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a declarat mama Asianei Peng la acel moment, scria click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel