Lucian Bode: "Programul de guvernare a suferit câteva modificări". Ce se schimbă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că programul de guvernare a suferit o serie de modificări.

Lucian Bode a declarat, la Reghin, că programul de guvernare, care va fi prezentat în comisiile de specialitate din Parlament probabil săptămâna viitoare, a suferit o serie de modificări la componenta transporturi.

Tarom, restructurare

"Programul de guvernare cu care ne vom prezenta, probabil săptămâna viitoare, în comisiile de specialitate din Parlament, a suferit câteva modificări la componenta transporturi, infrastructură şi comunicaţii, pentru că, de la ultima audiere în Parlament, lucrurile au evoluat pe două componente. Comisia Europeană a aprobat cererea noastră de ajutor de salvare pentru compania Tarom şi lucrurile intră într-o altă etapă a eficientizării, a restructurării companiei, pe de altă parte, Comisia Europeană a dat o comunicare în ceea ce priveşte CFR Marfă, unde trebuie să ne conformăm cu acel ajutor de stat dat ilegal în 2013, de către Guvernul Ponta.

De asemenea, am preluat de la Comisia Naţională pentru Prognoză toate acele proiecte pe care fosta guvernare încerca să le facă într-un parteneriat public-privat greu de imaginat în orice parte a globului, am anulat printr-o ordonanţă de urgenţă acel demers şi le-am preluat la Ministerul Transporturilor şi le vom implementa", a declarat Lucian Bode.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel